Vi har drevet oppdrett av belgisk fårehund i over 30 år, og har vunnet mange utstillinger både nasjonalt og internasjonalt. Dette har gitt oss verdifull kompetanse om hva slags nærings-sammensetning hunden din trenger. Godbitene våre fungerer ikke bare som kos og belønning,
de er faktisk verdifulle kosttilskudd i tillegg.

dalsgard_fårehund.jpg

Dalsgård hundemat lager førsteklasses godbiter til hunden din. Næringsrik mat som smaker godt, gir blank pels og en frisk og glad hund.


Har du nettopp fått en valp i hus?

Vi anbefaler alle nye hundeeiere å delta på valpekurs.  Der får du mange råd og tips, og du får trent hunden din i grunnleggende ferdigheter som sitt, dekk, gå i bånd og innkalling. Valpen vil også få god sosialisering med andre hunder. Generell miljøtrening er viktig for hunden, så oppsøk forskjellige typer miljøer og sammenkomster med hunden din.

 

Trening av hund

Det finnes mange forskjellige typer trening med hund, finn ut hva som passer for deg og din hund. Den positive kontakten mellom hund og eier er den viktigste forutsetning for opplæring, uansett metode. Å bruke en godbit innimellom som belønning kan være effektivt.

 

Aktiviser hunden - la den få forskjellige oppgaver

Alle hunder trenger å ”jobbe”  og bli stimulert. Bruk gjerne godbiter til aktivisering av hunden din, og det er fornuftig å variere mellom forskjellige godbiter. Hunder kan gå lei, akkurat som oss mennesker, og setter pris på variasjon. En fin øvelse er å putte en godbit i en kung (fåes i dyrebutikker), eventuelt pakke den inn eller legge den i en tom beholder. La hunden din deretter få oppgaven med å få godbiten ut. Dette er moro for de fleste hunder.  

 

Søk godbiten

Legg godbiter i spor, for eksempel ute på gresset.  Her er kjøttbitene våre av kylling supre å bruke. Hunden snuser opp godbitene en etter en. Etterhvert kan du gjøre det vanskeligere med større mellomrom mellom bitene.  Her må du være tålmodig og bruke tid. Tilslutt kan du gjemme en godbit og be hunden søke den opp.  Gi hunden masse skryt og kos når den finner godbiten!

 

Milans yndlingslek

Den 2 år gamle  border terrieren vår, Milan, har en egen favorittlek: Aktivitetsløype. Lag en aktivitetsløype i naturen, ta i bruk gamle trær som er veltet overende, steiner, tuer og slalom mellom trestammer. God trim for både hund og eier! 

 

Tur og jakt

Hunder som går lange turer, eller som er med på jakt trenger ofte ekstra energi. Tørket vomburger inneholder blant annet mye protein og fett - perfekt påfyll på lengre turer. Tørket vomburger er lette å ta med i sekken, og gir hunden din ekstra energi til hjemveien.

 

Nyttig supplement til tørrfôr

Våre produkter er sunne godbiter, det vil si helt uten tilsetningsstoffer og farge. Enkelte av produktene, som spiserør og vom er ekstra næringsrike og inneholder naturlige enzymer som hunden trenger for fordøyelsen. 

Forer du med tørrfôr kan noen hunder få problemer med fordøyelsen, og da kan det være ekstra lurt å gi litt vom eller spiserør som tillegg.

Godbiter er et godt supplement til vanlig fôr, men husk at du ikke skal benytte godbiter som erstatning for vanlig hundemat.

 

 
 
 
 
 

 

Godbiter er et godt supplement til vanlig fôr, men husk at du
ikke skal benytte god-
biter som erstatning for
vanlig hundemat.

dalsgard_farehund.png
dalsgard_hunder_løpende.jpg